Deze regelingen zijn er voor jou!

Er zijn tal van regelingen waar je nu gebruik van kunt maken.

Lang leve thuis!

Maak je woning klaar voor de toekomst. Om zolang mogelijk thuis te kunnen blijven wonen, vraagt je woning wellicht nu om aanpassingen. Voor het aanpassen van je woning kun je bij de Provincie Limburg een lening aanvragen.


Klaar voor de start!

Ben je starter en kom je inkomen tekort om een huis te kunnen kopen? Maak dan gebruik van de Starterslening. Een starterslening is een aanvullende lening op je hypotheek en bedoeld voor iedereen die voor het eerst een woning koopt. De starterslening stelt je in staat iets meer financiering te krijgen (maximaal € 49.000,- extra), dan je met je inkomen bij de bank onder Nationale Hypotheekgarantie (NHG) kunt krijgen.

Goed bezig!

Energiebesparende maatregelen zijn een goede investering in je woning. Energiezuinige huizen verkopen beter en behouden hun waarde. En ook niet onbelangrijk, je bespaart meteen op je vaste lasten! Woon je in Beek en wil je energiebesparende en/of energieopwekkende maatregelen treffen zoals isolatie van muren, vloeren, daken, ramen en deuren, zonneboilers, zonnepanelen, HR++ glas en kunststof kozijnen? Dan kun je in bij de Gemeente Beek een duurzaamheidslening aanvragen.


Ook de provincie biedt een lening aan voor het verduurzamen van je woning.


Op www.nieuweenergieinlimburg.nl kun je tevens terecht voor informatie over tal van duurzaamheidsmaatregelen en -regelingen!

Samen bouwen aan Beek?

Een campagne vóór
en dóór de inwoners van Beek

Het is belangrijk om nu te bouwen aan de toekomst

Samen zorgen we dat Beek een fijne woonplek blijft